Ako vznikajú dobré veci


Sme hrdí na to, čo robíme a robíme to srdcom

Ako pracujeme


Pracujeme rovnako úmorne a starostlivo, ako naši predkovia. Staráme sa o každý krok, ktorým prechádza syr zo zelenej lúky až k vám. Využívame rokmi overené tradičné postupy a poctivú ručnú prácu spájame s modernými technológiami, vďaka ktorým vám môžeme na stôl každý deň prinášať dobré veci v prvotriednej kvalite.

Naši dodávatelia


Mlieko je veľmi zdravé a vzácne, preto jeho výberu venujeme tú najvyššiu pozornosť. Našimi dodávateľmi sú farmári, ktorí svoju prácu robia s láskou a ich zvieratá sa pasú na zelených lúkach, čo sa prejavuje na kvalite a chuti mlieka. Práve táto starostlivosť je jedným zo základným kameňov úspechu našich syrov.

Naše postupy


Postup pri výrobe toho pravého syra sa nemení už tisícročia a je veľmi jednoduchý. Pri zahriatí mlieka doňho pridáme prírodné enzýmy a následne vzniknutý syr ďalej spracujeme. Nič iné v tomto procese do mlieka nepatrí. Toho sa držíme. Pridávanie rastlinných tukov do syra z neho robí bezcennú masu.





Máme chuť robiť dobré veci, a preto vznikol Kozí vŕšok. Na začiatku je kozie, kravské a ovčie mlieko v bio kvalite od miestnych farmárov. U nás mlieko spracujeme. Samozrejme prirodzene a bez chémie, aby si zachovalo čo najviac živín. Pri výrobe syrov a jogurtov používame moderné stroje, ale nie sme fabrika. Dodržiavame tradičné postupy a všetko čo vyrábame, prechádza našimi rukami. Doslova. Výsledkom je naozajstná chuť mlieka v jogurtoch, poctivá chuť čerstvého aj zrejúceho syra.


 

Aktuality

Sponzorovali sme event KRASLICOU na Chopok


V spolupráci s Region Liptov sme sponzorovali tradične netradičnú Veľkú Noc na svahu. V Jasnej v dňoch 31.3. a 1.4. 2018 mali hostia jedinečnú príležitosť sa vyviesť na...

zobraziť článok

Voľné pracovné pozície u nás


Náš tím sa rozšíruje a dopĺňa, preto hľadáme posily. Pošlite avízo i svojim známym, dajte im odporúčanie. Práca u nás chutí lahodne :)

zobraziť článok

Kozí Vŕšok na gastronomickom veľtrhu Danubius Gastro 2018


V posledný januárový víkend sa bratislavské výstavisko Incheba už tradične mení  na centrum slovenskej gastronómie. Od 25.  do 28. januára sa tam koná už...

zobraziť článok
Naši partneri

Predstavujeme niekoľko našich významných partnerov ...